Новини

Підсумки та матеріали Форуму «Оцінка Мережі Охорони Здоров’я Громади та Відновлення доступу населення до медичної допомоги»

Впродовж 5 годин Форуму учасники, запрошені експерти та спікери підняли та обговорили цілий комплекс питань та викликів, що стоять перед ОМС та всіма залученими в трансформацію охорони здоров’я сторонами.

Далі

Що таке управління здоров’ям у громаді?

У галузі охорони здоров’я вже існує та розробляється чисельна кількість систем та інструментів різними організаціями та стейкхолдерами, які збирають дані, обробляють інформацію, намагаються взаємодіяти між собою під єдиним гаслом «…. для прийняття зважених управлінських рішень».
Але які саме набори даних, виокремлені та структуровані, потрібні органам місцевого самоврядування на локальному рівні з прив’язкою до території та місця проживання населення громади?

Далі

Здоров’я громад, людський капітал та «військовий» ПДФО: запрошуємо до обговорення на Форумі ОМС

Від імені ГС «Форум трансформації охорони здоров’я» та ВАОМС «Асоціація ОТГ» запрошуємо відвідати Форум органів місцевого самоврядування та партнерів «Оцінка Мережі Охорони Здоров’я Громади та Відновлення доступу населення до медичної допомоги» (надалі Форум) – перший захід з серії ініціатив в рамках однойменного проєкту*.

Далі

Старт проєкту «Комунікація та обізнаність про медичні послуги на рівні громади – 2023»

Фахівці Всеукраїнської Асоціації ОТГ та громадської спілки «Форум трансформації охорони здоров’я» надаватимуть експертну підтримку в реалізації третього етапу медичної реформи

Далі

Підписано меморандум між ГС “ФТОЗ” та ВОМС “Асоціація ОТГ”

MEMOРАНДУМ про спільні наміри щодо розбудови ефективного управління мережею медичних закладів на рівні громад між виконавчим директором ВАОМС “Асоціація ОТГ” Валентиною Полтавець та головою ГС “ФТОЗ” Євгеном Прилипко.

Далі